(STERLIZATION)⭕ استرليزه سازي و يا سترون سازي:
در اين روش تا حدودي تمام پاتوژنها (عوامل بيماريزا) موجود در مواد غذايي کشته ميشوند. در اين روش مواد غذايي در دماي ۱۱۰درجه سانتي گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه حرارت داده ميشوند. مواد غذايي استرليزه شده را ميتوان تا ۴ ماه بيرون از يخچال نگهداري کرد (البته تا زماني که بسته بندي آنها باز نشده باشد)🆔U
⭕(HOMOGENIZATION
هموژنيزاسيون و يا همگن سازي ↩يکنواخت کردن بافت و ترکيبات مواد غذايي. براي مثال هنگامي که شير تازه را درون يخچال قرار دهيد پس از چند ساعت چربي شير جدا گشته و به سطح شير مي آيد و خامه تشکيل ميگردد. براي جلوگيري از اين فرايند شير داغ را با فشار زياد از منافذ بسيار ريزي عبور ميدهند تا گويچه هاي چربي به اجزاي ريزي شکسته شوند و بطور يکنواخت در شير معلق باقي بمانند.
🆔
+ نوشته شده در جمعه بیست و دوم اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت 8:58 توسط فاطمه عالیشوندی
|
به نام الله