پنیر رگه آبی
بلو چیز : 🧀🧀🔵
🔰بلوچیز نوعی پنیر نرم است که به دلیل رگههای آبی که در آن وجود دارد به پنیر رگه آبی نیز معروف است
یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذائی معادل 12 ـ 10 لیتر شیر گاو را داراست و سرشار از مواد معدنی فسفر و کلسیم است. طعم قوی و بوی تند بلوچیز این پنیر را از سایر پنیرها متمایز میکند.
✅بلوچیز نوعی پنیر کپکی است که بیشتر در کشورهای اروپایی🇪🇺، مخصوصا فرانسه🇫🇷، تولید و. مصرف میشود ⚠️اگرچه بیشترکپکها بیماریزا هستند و مصرف آن ها میتواند سلامت را به خطر بیندازد اما گونهای از کپکها وجود دارند که خوردن آن ها کوچکترین آسیبی به بدن نمیرساند.
✅🔵 پنیسلیومها در این گروه از کپکها جای میگیرند و از آن ها در فرایند تولید بلوچیز یا پنیرهای رگه آبی استفاده میشود
✅🔰دلیل استفاده از این نوع کپک خاص در محصولاتی مانند پنیر، این است که دارای آنزیمهایی است که میتوانند طعم و رنگ خاصی به محصول نهایی بدهند
معمولا افزودن این کپک خاص به مواد غذایی، باعث ایجاد طعم تندی در محصول میشود که مورد قبول و پسند ذائقه برخی افراد است اما از آنجا که تندی پنیر رگه آبی میتواند گلو را بزند یا احساس سوزشی در دهان و مری ایجاد کند، توصیه میكنم آن را با نان یا نوشیدنیهایی که این طعم تند را تعدیل میکنند، مصرف كنید
با این حال، شما میتوانید در صورت تمایل و پسند ذائقهتان از بلوچیز به جای پنیرهای دیگر صبحانه در برنامه غذاییتان استفاده کنید و نگران ابتلا به بیماری خاصی بر اثر مصرف آن نباشید
رگه های آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی ایجاد می شود.آنچه بلوچيز را از ساير پنيرها متمايز ميسازد، طعم قوي و بوي تند آن است.
در مورد تاریخچه پنیر بلوچیز این باور وجود دارد که به صورت تصادفی کشف شده است. در زمان های گذشته، پنیرها را در غارهایی که دما و رطوبتشان به صورت طبیعی کنترل شده بود، نگهداری oمی کردند. این چنین محیطی، مناسب ترین محیط برای تولید بسیاری از انواع کپک های بی ضرر می باشد. درحالیکه پنیرها برای مدتی طولانی تر از همیشه در آنجا مانده و بسیاری فکر می کردند که این پنیرها خراب شده اند، عده ی دیگری تصمیم گرفتند تا آن را بچشند و متوجه طعم بی نظیر آن شدند. راکفورت یکی از انواع این کپک های مفید است که قدمتش به سال 79 میلادی بر می گردد.
+ نوشته شده در پنجشنبه چهاردهم اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت 17:8 توسط فاطمه عالیشوندی
|
به نام الله