انجمن علمى صنايع غذايى
اين وبلاگ جهت آشنايى با رشته صنايع غذايى و آگاهى از توليدات جديد غذايى دنياساخته شده است.
جزوه تکنولوژی روغن مبحث جز به جز سازی
جزوه تکنولوژی روغن مبحث جز به جز سازی
+
نوشته شده در چهارشنبه سی ام فروردین ۱۳۹۶ ساعت 0:42 توسط فاطمه عالیشوندی |
به نام الله
این وبلاگ توسط انجمن علمی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه جهرم با هدف آگاه سازی از خصوصیات مواد غذایی و همچنین با هدف معرفی رشته برای عموم ساخته شده است.
خانه
آرشیو وبلاگ
عناوین نوشته ها
نوشتههای پیشین
اسفند ۱۳۹۶
مهر ۱۳۹۶
شهریور ۱۳۹۶
مرداد ۱۳۹۶
تیر ۱۳۹۶
خرداد ۱۳۹۶
اردیبهشت ۱۳۹۶
فروردین ۱۳۹۶
آرشیو موضوعی
مطالب عمومی
آموزشی
دانلود جزوات آموزشی
مطالب تخصصی
نویسندگان
فاطمه عالیشوندی
مژگان رودباری
پیوندها
مهندسی صنایع غذایی دانشگاه نهران
BLOGFA.COM