گلوتامین
✅ گلوتامین چیست؟
گلوتامین یک اسید آمینه غیر ضروری است که توسط بدن ساخته می شود و بیشترین اسید آمینه ای است که در پلاسما و عضلات اسکلتی یافت می شود.
این اسید آمینه که به شکل مکمل نیز تهیه و عرضه می شود در افزایش حجم سلول ها و در تشدید سنتز پروتئین در عضلات نقش مهمی را ایفا کرده و خواص آنتی کاتابولیکی بسیار قدرتمندی نیز دارد. گلوتامین تاثیر قدرتمندی در افزایش میزان ترشح طبیعی هورمون رشد در بدن نیز داشته است که تاثیر هورمون رشد در افزایش حجم و قدرت عضلانی و در تشدید فرایند چربی سوزی بر همگان روشن و ثابت شده است.
✅اثرات گلوتامين در بدن :
⬅️باعث تعادل ازت در بدن ورزشکار می شود که در نتیجه در ساخت عضلات بسیار موثر است .
⬅️باعث افزایش حجم عضلانی می شود .
⬅️حاوی مواد مفید در خاصیت ضد کاتابولیکی و از هم پاشیدگی عضلانی است
⬅️بهبود سیستم ایمنی بدن
⬅️بهبود سیستم گوارشی
⬅️افزایش قدرت سرعت استقامت
⬅️مناسب برای کلیه ورزشکاران دوچرخه سواران بدنسازان قایقرانان دو میدانی شنا و....
⬅️تقویت کارکرد طبیعی روده و معده
⬅️افزایش سنتز پروتئین و تقویت عضله سازی در بدن
⬅️تعادل مثبت نیتروژنی
⬅️بهبود فعالیت مغزی
⬅️جلوگیری از آسیب دیدگی عضلات ورزشکاران در اثر تمرینات سخت وطاقت فرسا
⬅️مفید در ریکاوری عضلات
⬅️از بین بردن حس خستگی
✅ منابع طبیعی گلوتامین
۱. گوشت و مرغ:
گوشت گاو و مرغ بهترین منابع گلوتامین را دارند.
۲. غذاهای دریایی:
به عنوان یک شکل از پروتئین گلوتامین است، که به وفور در انواع ماهی یافت می شود.
۳. اجزای گوشت:
بخصوص قسمتهای کبد، منابع خوبی از گلوتامین هستند.
۴. لبنیات:
اضافه کردن شیر، ماست و پنیر در رژیم غذایی روزانه مقدار مورد نیاز گلوتامین راتامین میکند
۵. تخم مرغ
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و هفتم تیر ۱۳۹۶ ساعت 7:20 توسط فاطمه عالیشوندی
|
به نام الله